Spela poker online

Sedan man kunde börja spela poker online har pokerspelandet ökat enormt i Sverige och ute i resten av världen där man får spela poker för pengar, det är inte i alla länder man får det. I USA, till exempel, är det inte tillåtet. Om du gillar att spela för pengar online och gillar kortspel kan onlinepoker verkligen var något för dig, inte minst för att du kan påverka utgången av ditt spel.

Fördelar med poker

  • Du kan påverka dina vinstchanser. Till skillnad från betting och casinospelande, där du själv inte kan påverka resultatet, kan du genom övning och skicklighet bli en vinnare i poker, i alla fall på lång sikt. Visst kan du förlora i en och annan pokerturnering eller flera händer i ett ringspel trots att du är en grymt skicklig pokerspelare, men på lång sikt brukar riktigt duktiga pokerspelare gå på plus. Det här gör att du kan tjäna fina pengar på att spela poker online.
  • Kul för både rutinerade och orutinerade spelare. Det som gör poker till ett så roligt spel är kombinationen av tur och skicklighet. Den skickliga spelaren blir oftast en vinnare i längden, men även nybörjaren kan ha tur och vinna riktigt fina vinster med jämna mellanrum.
  • Du kan vinna stora pengar. Om du deltar i en riktigt stor pokerturnering kan du med lite tur och skicklighet vinna tiotusentals eller hundratusentals kronor om du kommer långt i turneringen. Det finns turneringar som inte alls är dyra att vara med i som också har stora vinster, men då brukar tusentals spelare delta i turneringen.

Fördelar med att spela poker online

  • Du kan spela på flera bord samtidigt, vilket du såklart inte kan göra när du spelar livepoker.
  • Du kan välja tempo. Det finns pokerturneringar där man får en relativt liten stack med spelmarker, där blinderna snabbt höjs och där betänketiden är kort och tvärtom. Turneringarna brukar ha beteckningarna turbo, superturbo och normal.
  • Flexibla insatser. Du kan spela för bara några cent upp till tusentals kronor.
  • Det finns massor av ringspelsbord och turneringar att välja på.
  • Pokerbonusar. Du får även en riktigt fin pokerbonus när du registrerar dig och sätter in pengar på ett pokerrum online. Denna bonus kan du spela gratis för.

Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier